I ove sezone u modi su hlače koje možete nositi u svim prilikama

Foto: Instagram

OBOŽAVAMO trendove koji olakšavaju odijevanje, a baš takve su ove hlače koje iz mode ne izlaze već godinama.

Riječ je o takozvanim culottama, odnosno hlačama tričetvrt dužine koje obično dolaze u nešto široj varijanti, a ove sezone i kao traperice.

Iako se na prvi pogled tako ne čini, ovdje je riječ i o jednom vrlo laskavom trendu koji mogu nositi žene različite građe jer savršeno skrivaju nedostatke te, iako su široke, vizualno sužavaju figuru jer otkrivaju najtanji dio noge te obično i naglašavaju struk.

A još jedna velika prednost culotte hlača jest ta što su iznimno prilagodljive i prolaze u raznim prilikama, od poslovnih preko svečanih do ležernih, zbog čega i jesu toliko popularne među fashionisticama.

Uz sve navedeno, lako se i kombiniraju jer idu uz sve. U noćnom izlasku iskombinirajte ih s nekim lijepim sandalama i topićem, na poslu ih nosite uz košulju koju možete i ugurati u hlače, a možete ih nositi i na plažu, uz gornji dio kupaćeg kostima.

Puno je razloga da se, ako još uvijek niste, ove sezone zaljubite u culotte, a sigurni smo da će vas na to lako nagovoriti i ove odlične kombinacije s Instagrama.