Iako se pokušala sakriti, bivša misica ukrala je sve poglede u centru Zagreba

Foto: Luka Šangulin/Index

I DOK se većina dama pokušava svojim outfitom istaknuti na zagrebačkim ulicama koje su trenutno zbog adventa preplavljene ljudima, neki pokušavaju proći neopaženo. Pretpostavljamo da je ovo drugo imala u planu bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković, koju proteklog vikenda, unatoč njezinoj kamuflaži, nismo mogli ne uočiti na špici.

Maja je centrom grada prošetala sa suprugom Andrijom Kevićem i njihovom kćerkicom Vitom skrivena ispod velikih sunčanih naočala i šeširića, a upravo jedan od ta dva detalja joj je osigurao poglede.

Radi se o takozvanom ribarskom šeširiću leopard uzorka s kojim bivša misica nikako nije mogla proći neopaženo i kojim je potvrdila da budno prati trendove jer je ovaj modni dodatak s početka milenija sada ponovo in. Šešir s uzorkom je i sjajno podigao njezin potpuno crni ostatak stajlinga, u kojem je iskombinirala krznenu bundu, tajice i ravne čizmice s vezicama. 

Šešir leopard uzorka je uskladila i s jaknom svoje kćerkice, što joj je osiguralo dodatne poglede u gradu pa možemo zaključiti da joj kamuflaža, bez obzira na to je li bila namjerna ili ne, nije upalila.