Ima li zainteresiranih? Leonardo DiCaprio je solo i u potrazi za novom dugonogom plavušom

Foto: Getty 

NI Kelly ga nije uspjela predugo zadržati.
 
Iako smo te prije nekoliko mjeseci obavijestili o potencijalnim zarukama slavnog glumca Leonarda DiCaprija, čini se kako se svadbena zvona ipak neće čuti.
 
Kako prenose gotovo svi svjetski mediji, glumac i njegova 25-godišnja djevojka, manekenka Kelly Rohrbach su prekinuli, no u cijeloj priči je najzanimljivije to da se prekid dogodio prije nekoliko mjeseci, no to dosad nitko nije znao.
 
"Prekinuli su prije nekoliko mjeseci, no ostali su u dobrim odnosima", otkrio je izvor blizak paru. Podsjetimo, Leo i Kelly prvi put su viđeni zajedno prošlog ljeta pa se čini kako su "put od vrha do dna" doista jako brzo prošli.
 
Naravno, presudili su im užurbani rasporedi: glumca ove godine očekuju brojni filmovi i promocije, a nju brojni angažmani u svijetu mode, s obzirom da se mlađahna Kelly smatra jednim od najperspektivnijih modela današnjice. "Nije im presudila treća osoba", potvrdio je izvor.
 
No, i Kelly će se sljedeće godine okušati na velikom platnu, jer je putem svog Instagrama podijelila s fanovima veliku vijest da će se pojaviti u nadolazećem "Baywatch" filmu, u kojem je dobila legendarnu ulogu CJ Parker, koju je nekad davno utjelovila prsata ljepotica Pamela Anderson u popularnoj seriji. Društvo će joj praviti novi Mitch, u čijoj će se ulozi naći slavni The Rock.
 
Čini se kako je život ponovno pokazao da kad ti se jedna vrata zatvore, druga se otvore.
 
A kad ju dečki primijete kako zanosno trčkara plažom u crvenom badiću, čisto sumnjamo da će postojati taj koji će joj reći "ne".
 
Za to vrijeme, Leonardo može naći novog modela.