Internet bruji o modnom skandalu u čijem se središtu nalazi Victoria's Secret

Foto: EPA-EFE

OMILJENI brend mnogih dama našao se u pravim problemima. Naime, ako je suditi prema objavi na Instagram profilu "Diet Prada", čini se da je Victoria's Secret od svog konkurenta, brenda donjeg rublja Fleur du Mal, naručio robu u vrijednosti od 12.500 dolara te je potom na svojim stranicama prodavao vrlo slično rublje. Štoviše, toliko slično da je teško pronaći razliku.

No osim optužbi koje je anonimna osoba koja stoji iza ovog Instagram profila iznijela protiv slavnog brenda, zanimljivo je kako je osnivačica Fleur du Mala, Jennifer Zuccarini, radila kao direktorica dizajna u Victoria's Secretu te je to mjesto napustila 2012. godine i pokrenula vlastiti biznis.

"Pola narudžbe odnosilo se na izvezene grudnjake i gaćice, a kasnije su se slični proizvodi pojavili na internetskim stranicama Victoria's Secreta te na njihovom Instagramu dva dana kasnije", piše u opisu fotografije koja je dokaz o sličnosti dizajna.

Inače, sporni grudnjak i gaćice dio su Fleur du Malove Lily kolekcije, a cijena im je od 48 do 148 dolara, dok ih je slavni brend prodavao po znatno višim cijenama.

"Supermodeli, možda je vrijeme da stvarno razmislite o ugovorima s Victoria's Secret", poruka je koja stoji u opisu ovih fotografija.

No, slavni brend se zasad nije izjasnio o neugodnoj situaciji u kojoj se našao.