Ista mama! Madonnina kći ukrala svu pažnju na londonskom Tjednu mode

Foto: Getty Images

IAKO se rijetko pojavljuje na eventima te općenito na mjestima gdje je mogu uloviti paparazzi, kći pop kraljice Madonne Lourdes Leon ne propušta Tjedne mode. 

Prije malo manje od dvije godine imala je priliku okušati se kao manekenka na njujorškom Tjednu mode gdje je pistom prošetala za rodno neutralan sportski brend Gypsy Sport, a inače i svake godine budno prati revije iz prvog reda publike.

S novim Mjesecom mode, Madonnina je kći odlučila ponovno izaći pred objektive, a to je učinila na londonskom Tjednu mode na reviji luksuzne modne kuće Burberry. 

Lourdes je sjedila do britanske zvijezde 90-ih Skunk Anansie, a pažnju je plijenila zavodljivim kompletom kratkih hlačica i topića u klasičnom uzorku po kojem je ova modna kuća poznata. 

Embed from Getty Images

Ovaj je oskudni outfit upotpunila i ribarskim šeširom u istom uzorku te tamnoplavim balonerom i crnim čizmama do koljena. Točku na i ovom looku Lourdes je dala retro ogrlicom s njezinim nadimkom 'Lolita'. 

Kako piše Vogue, mnogi su se modni kritičari složili da Lourdes iz dana u dan sve više nalikuje svojoj slavnoj majci te da se vidi da imaju isti modni ukus.