Iva Radić iskombinirala nespojivo i složila stajling za pamćenje

Foto: Lukša Marotti, Instagram

NA SINOĆNJEM Severinom koncertu kojim je promovirala novi album okupile su se brojne poznate Hrvatice, a zahvaljujući svojem upečatljivom stajlingu u publici se naročito isticala Iva Radić.

Iako bivša manekenka njeguje decentan stil, ovog puta svojoj je odjevnoj kombinaciji dodala i dozu smjelosti te je iskombinirala naizgled nespojive komade.

Šljokičastu mini haljinu odjenula je na klasične plave traperice, a preko svega je prebacila dugačku kožnu jaknu. Od nakita je nosila samo predimenzioniranu ogrlicu, a kako bi mogla potpuno nesmetano plesati nije se zamarala frizurom i kosu je jednostavno ostavila raspuštenu.

Komplimenata na račun Ivinog izgleda nije nedostajalo: "Koliko si prekrasna" i "Divna ženo", samo su neki od njih, a bilo je i onih koji su se našalili da će svojom pojavom "zaslijepiti nekoga".

Za odvažne kombinacije odlučile su se i Bojana Gregorić Vejzović te Jelena Veljača koje su tijekom večeri Ivi pravile društvo.

Dok je glumica Bojana Gregorić Vejzović odjenula neobično čipkasto odijelo u crvenoj boji, producentica i scenaristica Jelena Veljača odlučila se za ružičastu haljinu s upečatljivim uzorkom.

Ovaj trio jednostavno je bilo nemoguće ne primijetiti!