Iva Radić u romantičnu kombinaciju uklopila zaboravljeni model sandala

Foto: Instagram

PRAVI je užitak promatrati modne igre bivše manekenke Ive Radić. Čini se da je vrijeme provedeno na modnim pistama dobro iskoristila te je upijala sve modne i stilske savjete, a stečeno znanje rado primjenjuje i danas.

Njena posebnost je spajanje nespojivih komada i slaganje stajlinga za pamćenje pa ne čudi što se i sada pohvalila jednom takvom kombinacijom.

Žena koja uvijek izgleda besprijekorno i čijem se stilu mnoge dame dive pozirala je u bijeloj čipkastoj haljini koja je pravi ljetni must have. Zanimljivi dugački rukavi ovog puta nisu uspjeli ukrasti svu pažnju jer su u prvom planu bile dugačke, vitke i preplanule noge Ive Radić. Ipak, za to ovog puta nije zaslužna samo njena manekenska linija kojom se i dalje može pohvaliti, nego dio zasluga može pripisati i sandalama na koje su mnogi zaboravili.

Riječ je o sandalama na vezanje, popularno prozvanim rimljankama, a nekima su poznate i kao gladijatorice. Model je to koji je prije nekoliko sezona dominirao ulicama, a onda je pod navalom drugih zanimljivih modela jednostavno pao u zaborav. Sandale modernih božica odlično se uklapaju u svaki stil, a uz to su i garancija da vaš outfit nikada neće proći nezapaženo.

Bilo da odaberete kožne, platnene ili pak one ukrašene pomponima, s njima jednostavno ne možete pogriješiti. Uklapaju se u svaki stil, a možete ih nositi i u svim situacijama. Jednostavno, ovaj model sandala trebao bi naći svoje mjesto na vašem popisu modnih želja koje si možete ispuniti već tijekom ovosezonskih sniženja.