Iz kreveta na crveni tepih? Glumica na dodjelu nagrada došla omotana u poplun

Foto: EPA-EFE, Getty Images

SINOĆ je u Londonu održana dodjela nagrada British Fashion Awards i crveni tepih su preplavile brojne zvijezde A-liste u glamuroznim izdanjima.

Tko nas je sve oduševio svojim stajlingom na dodjeli doznajte OVDJE, no to nisu bila jedina izdanja vrijedna spomena. Jedan od najupečatljivijih outfita imala je glumica Shailene Woodley, a kada vidite što je nosila, bit će vam jasno zašto nije dospjela na našu listu najbolje odjevenih.

Zvijezda hit serije "Male laži" izgledala je kao da je na crveni tepih došla direktno iz kreveta, omotana u poplun, no zapravo je nosila neobičnu i skupocjenu haljinu iz zajedničke kolekcije kreativnog direktora modne kuće Valentino Pierpaola Piccolija i brenda Moncler.

Plavu naizgled jako mekanu haljinu načinjenu od sjajne tkanine punjene perjem upotpunila je dugačkim prugastim prslukom od istog materijala s kapuljačom, a u ovom slojevitom i voluminoznom izdanju nikako nije mogla proći nezamijećeno. 

No, Shailene nije jedina koja je sinoć prošetala crvenih tepihom omotana u poplun. Jednako upečatljiv komad iz iste kolekcije nosila je i manekenka Liya Kebede, a ona je odabrala suknju koju je iskombinirala s najobičnijom bijelom majicom i svejedno je, zajedno s glumicom, ukrala baš sve poglede na crvenom tepihu.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Pssst! Na dodjeli nagrada u Londonu bile su i dvije poznate Hrvatice, a o kome je riječ i što su one nosile, doznajte OVDJE.