Izabel Kovačić i Justin Bieber imaju jednaku trenirku: Kome stoji bolje?

Foto: Instagram, X17

ŠTO je zajedničko Justinu Bieberu i Izabel Kovačić? Na prvi pogled baš ništa.

Supruga nogometaša Matea Kovačića njeguje elegantan ženstveni stil i uvijek je dotjerana prema posljednjim trendovima, dok Bieber, s druge strane, svojim neobičnim odjevnim kombinacijama često izaziva podsmjeh javnosti. No, vjerovali ii ne, Izabel i Justin u svojim ormarima imaju jedan isti odjevni komad koji odaje još jednu stvar koja im je zajednička, a to je briga o okolišu.

Naime, Izabel je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi komade etičkog modnog branda Pangaia čija je odjeća potpuno izrađena od recikliranih materijala.

Izabel je odabrala sivu majicu i bijelu trenirku brenda, a sportsku kombinaciju upotpunila je bijelim tenisicama te pripadajućom frizurom - konjskim repom. A iako ju je iskombinirao potpuno drugačije od nje, u jednakoj trenirci nedavno je snimljen i Justin Bieber tijekom šetnje sa svojom suprugom Hailey.

Široku bijelu trenirku s gumom na dnu nogavica Biber je iskombinirao i sa širokom bijelom majicom te upečatljivom narančastom kapicom, a oboje su nas uvjerili da je riječ o uniseks komadu. Ipak, vjerujemo da svatko od vas ima svojeg favorita pa smo vam u nastavku pripremili anketu.