Izabel Kovačić se pohvalila neuglednim čizmama koje su osvojile fashionistice

INSTAGRAM lijepe supruge nogometaša Matea Kovačića prava je modna inspiracija. Kad god vam ponestane ideja što odjenuti, jedan pogled na profil Izabel Kovačić pomoći će vam riješiti dilemu.

Iako je poznata po svom ženstvenom i zavodljivom stilu, ne ustručava se isprobati i one neugledne, riskantne trendove. Da je prava modna maherica, potvrđuje i činjenica da čak i najdosadnije kombinacije s nevjerojatnom lakoćom pretvara u efektne outfite vrijedne vaše pažnje.

Također, u njezinom ormaru se skrivaju brojni dizajnerski komadi koji su tiha patnja mnogih zaljubljenica u visoku modu te se često čini kao da je, kada su trendovi u pitanju, Izabel korak ispred svih. Jasno je da inspiraciju pronalazi na svjetskim modnim pistama, a posebno je slaba na cipele sa slavnim potpisima. Jednim takvima se upravo pohvalila.

Ovog puta odlučila se za jednostavnu, svijetlu kombinaciju traperica i košulje, a sve je začinila čizmama popularnog švicarskog brenda Inuikii. One su poznate po svojoj udobnosti i toplini koju pružaju pa ne čudi što su se fashionistice već zaljubile u njih.

Izabel je odabrala crno bijeli model s kariranim uzorkom za koji je potrebno izdvojiti 319 eura (oko 2400 kuna).

Sličan model čizama nedavno je preplavio zagrebačke ulice, a nisu mu odoljele ni poznate Hrvatice, poput Severine i Ane Gruice.