Izbijelite zube u samo nekoliko minuta pastom od dvije egzotične namirnice

Foto: Instagram

SVATKO želi imati blistavo bijeli osmjeh, no tretmani izbjeljivanja poprilično su skupi, a trikovi iz kućne radinosti najčešće neučinkoviti.

No sada se jedna blogerica kune u učinkovitost ove jednostavne paste, za koju vam trebaju samo dva sastojka, a navodno djeluje već i nakon jedne primjene. 

Za izradu paste trebat će vam jedna žličica kokosova ulja i prstohvat kurkume, a egzotične sastojke potrebno je dobro promiješati u posudici. Dobivenu smjesu zatim četkicom utrljajte u zube, ostavite da stoji pet minuta i isperite. Pogledajte kako to izgleda u praksi:  
 
 
Prije nego isprobate ovu metodu izbjeljivanja, moramo vas upozoriti kako će od smjese s kurkumom vaša četkica požutjeti. Također, nemojte se nadati drastičnoj promjeni već nakon prvog korištenja, no budete li ovo radili 2-3 puta tjedno, primijetit ćete kako vaši zubi postepeno postaju sve bjelji i bjelji. Glavni "krivac" za to je kurkuma, koja dokazano uklanja zubni kamenac, a za razliku od kemijskih izbjeljivača, ovaj prirodni sastojak neće naštetiti vašoj usnoj šupljini. Kokosovo ulje također ima slično djelovanje, a oba sastojka možete koristiti i na koži, kao i u pripremi hrane.