Iznenadit ćete se kad pročitate koje konfekcijske brojeve zapravo nose ove zvijezde

Foto: Guliver/Getty, Splash, Instagram

ČESTO se kaže kako televizija dodaje 5 kilograma i to je apsolutna istina.

U posljednjih desetak godina žene s oblinama napokon su došle na svoje i to zahvaljujući vođama "bujnog pokreta" koji predvode Jennifer Lopez, Beyonce i slične ljepotice kojima ispod haljina ne strše rebra.

Zanimljivo je za znati da sve te cure i dalje žive po holivudskim pravilima, što uključuje zdrav život, dijete i redovito vježbanje te da su u stvarnom životu poprilično sitne žene.

Pogledajte koje veličine zapravo nose ove rasne ljepotice:

Jennifer Lopez

Žena s najslavnijom guzom na svijetu ponosi se svojim oblinama koje spominje u velikom broju svojih pjesama. Ipak, osim oble guze, Jennifer ima tanke ruke, listove i struk te sitnu konstituciju. Najčešće nosi broj 36, a ponekad i 38 ili 34, ovisno i prehrani i vježbama koje u određeno vrijeme prakticira.



Beyonce

Bujna Beyonce zapravo je vrlo vitka žena. Nosi veličine 36 ili 38, ovisno o dizajneru.



Kim Kardashian

Kad Kim obuče usku haljinu sve se prelijeva, ali ne dajte se zavarati - 157 cm visoka reality zvijezda nosi broj 38.

Amber Rose

Bivša striptizeta koja je osvojila srce brojnih repera slavna je po svojim velikim grudima, stražnjici, ali nosi veličinu 38, što može potvrditi i odjeća koju je donirala na dobrotvornim aukcijama.



Rihanna

Jeste li znali da je Rihanna visoka čak 178 cm. Usprkos visini, Rihanna zbog konstitucije izgleda krupnija no što zaista je, a otkako je prije nekoliko godina smršavila nosi veličine 34 i 36!



Mariah Carey

Jadnu Mariah  u medijima stalno zadirkuju da je predebela, a u stvarnosti u "debljim" danima nosi veličinu 40-42, a u "vitkim" danima 38.



Sofia Vergara

Čarobna Kolumbijka visoka je 170 centimetara, a usprkos oblinama ima samo 64 kilograma. Najčešće nosi haljine veličine 36 i 38.



Scarlett Johansson

Zbog figure pješčanog sata teško je ocijeniti koju zapravo veličinu nosi ova miljenica muškaraca, a pravi odgovor je - 36.



America Ferrera

Sjećate se simpatične bucke iz "Ugly Betty"? Nosi veličine 38-40!