Iznenadni hit sezone je frizura koju inače radite samo kada ne stignete oprati kosu

Foto: Instagram

FRIZURA na koju se većina nas oslanja kada nam je kosa prljava sada je preplavila modne piste, prve redove revija, crveni tepih, Instagram...
 
Riječ je i o jako jednostavnoj frizuri, što dodatno doprinosi njenoj popularnosti, a vjerojatno već dobro pogađate da se radi o konjskom repu. Do sada nije uživao status beauty trenda, no odjednom je postao hit, a u nastavku vam otkrivamo četiri najpopularnija načina vezanja repa koje ove sezone morate isprobati. 
 
Valoviti niski rep
 
 
Spontana, no istovremeno i jako chic, ova frizura idealna je za žene s valovitom, bujnom kosom, ali i za one s ravnom koje na ovaj način svojoj kosi mogu dodati volumen.

Konjski rep s vrpcom
 
 
Vrpca u kosi jedan je od najvećih, ali i najjeftinijih trendova sezone, a najbolje izgleda na niskom, opuštenom konjskom repu.
 
Sa strane
 
 
Niski konjski rep prebačen sa strane koji može biti uglađen, ali i razbarušen, najjednostavniji je način da izgledate posebno i malo razigrate svoj stil.
 
Zalizani konjski rep
 
 
Idealna jednostavna frizura za svečane prilike koja će i vašim svakodnevnim outfitima podariti dašak elegancije i glamura.