Jasni pokazatelji da zapravo uopće nisi spremna za vezu

Foto: Instagram

PUSTI što kažu tvoja mama i baka kad te pitaju za unuke, ako se porepoznaješ u ovim stvarima, bilo bi bolje da neko vrijeme ostaneš sama.

Tvoja zadnja 3 frajera su bila katastrofa

Jedan grozan frajer se može zalomiti, dvojica također, ali tri grozna frajera su već uzorak i znak da možda nije problem samo u muškarcima koje biraš, nego i u tebi.

Misliš da će veza riješiti sve probleme

Činjenica je da je neke stvari lakše podnijeti kad imaš nekoga uza sebe, ali to ne znači da će veza instantno riješiti sve tvoje probleme. Veza mora biti šlag na tortu, a tvoj je zadatak da već imaš dovoljno dobru tortu.

Želiš ga “spasiti”

Sindrom žene koja spašava nije nimalo rijetka pojava, a nimalo rijetko nije ni to da takve veze propadaju. Nemoj tražiti nekoga koga ćeš spasiti, pronađi nekog s kim ćeš se nadopunjavati.

Tražiš nekog tko će popuniti prazninu

Još jedna stvar koju možeš napraviti sama. Nije fer očekivati od nekoga da nas spašava, barem ne dok to nismo probali napraviti sami.

Želiš zaboraviti bivšeg

Nova veza ti može pomoći da zaboraviš na staru, ali to je rijetko kad dobra ideja. Na stare ćeš probleme zaboraviti na neko vrijeme, a kad se krenu vraćati, patit ćete i ti i tvoja nova veza.