Je li Jennifer ovom izjavom potvrdila vezu s kolegom ili samo želi da pogledate njihov film?

Foto: Getty, Splash News

IMA li Hollywood novi "power couple"?


27-godišnja glumica i Oskarovka Jennifer Lawrence posljednjih je dana česta pojava u javnosti zbog promocije svog novog filma "Red Sparrow" u kojem glumi balerinu koja postaje ruska špijunka.

U spomenutom filmu njezinu ljubav glumi 43-godišnji Australac Joel Edgerton, a nije dugo trebalo da počnu kružiti priče kako su on i Jennifer puno više od kolega.



Na dosadašnjim premijerama duo je stalno bio blizu jedno drugoga, grlili su se, dodirivali te stalno smijali pa su time dodatno potpalili glasine, a Jennifer je posljednjom izjavom dodala i ostatak ulja na vatru.



"Joelov prvi dan na setu podrazumijevao je skidanje u uske kupaće. To je bila prva naša zajednička scena na bazenu kada se upoznajemo i moram priznati kako je ostavio itekako dobar dojam. Samo sam mu rekla 'heeej'", otkrila je simpatična glumica koja je i inače poznata po vrlo iskrenim, zabavnim i provokativnim izjavama.

Mladoj holivudskoj glumici nisu strane ni veze sa starijim muškarcima jer njezina posljednja bila je s 49-godišnjim redateljem Darrenom Aronofskyjem, a par je nakon prekida ostao u vrlo prijateljskim odnosima.



S druge strane, markantni se Australac prodornih plavih očiju 2016. godine povezivao s francuskom manekenkom Dayan Reeves, a prethodno je bio zaručen s modnom dizajnericom Alexis Blake.

Ima li tu nečega, pokazat će vrijeme.