Je li ova holivudska plavuša razlog prekida Jennifer i Justina?

Foto: Getty

NIJE dugo trebalo da se za razvod Jennifer Aniston i Justina Therouxa optuži treća osoba. 

Prošloga tjedna šoubiz svijet iznenadila je vijest o razvodu holivudske "zlatne cure" Jennifer Aniston i njezina supruga Justina Therouxa nakon svega 2 i pol godine braka.
 
 
Par je službeno potvrdio da se razvodi, no o razlozima se samo nagađa. I dok neki tvrde kako su problem bile brojne Justinove "prijateljice", drugi tvrde kako je Jennifer bila izvor problema jer nije htjela živjeti u New Yorku, ali ni imati djecu koju je Justin priželjkivao u skoro vrijeme.
 
No sada su se javile glasne kako bi za razvod mogla biti kriva i treća osoba, a radi se o jednoj holivudskoj plavuši čije vam je ime itekako poznato.
 
 
Radi se o australskoj glumici Naomi Watts koja se 2016. godine razvela od partnera Lieva Schreibera nakon 11 godina braka i dvoje djece, no par je ostao u vrlo bliskim odnosima.
 
 
49-godišnja glumica i najbolja prijateljica Nicole Kidman s Justinom je glumila u filmu "Mulholland Drive" prije 17 godina, a tada su postali vrlo bliski. Nakon što su se sada oboje našli u samačkim vodama, neki mediji tvrde kako je među njima zaiskrilo.
 
 
Šuška se i kako je Jennifer bila vrlo uznemirena zbog Naomi još prošle godine, kada je uhvaćena u zagrljaju njezina supruga na jednom eventu.
 
Inače, Naomi je poznata i kao bivša djevojka tragično preminulog glumca Heatha Ledgera s kojim je bila od 2002. do 2004. godine, prije nego je upoznala bivšeg supruga Lieva.
 
Glasine ili istina, neće trebati predugo da saznamo o čemu se ovdje radi.