Je li ovaj muškarac razlog prekida zlatnog holivudskog para?

Foto: Splash News, Getty

ANNA i Chris bili su jedan od omiljenih holivudskih parova.


Radi se o kraljici "glupavih američkih komedija" Anni Faris i glumcu Chrisu Prattu koji su prije nekoliko tjedana priznali kako se razvode, na šok svojih prijatelja, kolega i obožavatelja.



Podsjetimo, par se upoznao davne 2007. godina na setu filma "Take Me Home Tonight", a svega godinu dana kasnije, Chris je kleknuo. Par ima i sina Jacka, a zbog njega su ostali u prijateljskim odnosima.



Iako u njihovom braku baš nikada nije bilo skandala, Anna je poprilično iznenadila javnost kada su novine preplavile njezine slike s novim muškarcem, snimateljem Michaelom Barrettom koji s njom radi na snimanju  filma "Overboard" i od kojeg se doslovno ne odvaja.

Par je u samo nekoliko dana viđen na romantičnim večerama po Los Angelesu, gdje su uživali i u vinu, a slatkoj glumici navodno osmijeh nije silazio s lica.



"Uvijek ćemo imati jedno drugo i biti nevjerojatni prijatelji. Još je uvijek puno zajedničkog smijeha u našim životima, a i on je jako ponosan na mene. Gledali smo jedno drugo kako rastemo i on me još zna pogoditi", otkrila je nedavno Anna za Chrisa, no baš nas zanima hoće li tako biti i sada, kada je u njen život ušao novi muškarac.