Jennifer Lopez raširila noge na Instagramu u kontroverznoj haljini

Foto: Instagram, REX
 
SLAVNA pjevačica ovu je haljinu nosila prije tjedan dana.
 
Radi se o 47-godišnjoj pjevačici i glumici Jennifer Lopez, koja unatoč činjenici da je u petom desetljeću, izgleda bolje nego neke njezine puno mlađe kolegice.
 
 
Tako lijepa Latina ima tijelo na kojem joj zavidimo, a svoje poznate obline, često voli isticati uskim, prozirnim, kratkim ili haljinama s dubokim prorezima. A ove posljednje, tzv. vagina haljine, zaludjele su slavne cure, i to ne samo Jennifer, već i Bellu Hadid, Kendall Jenner te sve ostale, koje si ih mogu priuštiti, obzirom na izgled tijela.
 
 
A Jennifer je prije nekoliko dana, za koncert koji se održava pred američki Dan zahvalnosti, odjenula upravo jednu takvu, crno-zlatnu haljinu, koja je imala proreze do struka.
 
 
Iako je haljina prekrila sve strateške dijelove, dio kritičara složio se kako je mogla puno bolje te kako je haljina bila prevulgarna. Baš nas zanima što će svi takvi komentirati kada vide sliku, koju je diva podijelila prije nekoliko sati na svom Instagramu, u spomenutoj haljini, s jako raširenim nogama...
 
 
Seksepilnost haljina na ovoj je slici posebno došla do izražaja, i iako je poza doista "vruća", ako ne i prevruća, činjenica jest kako pjevačici samo možemo reći svaka čast na takvom izgledu. A kad smo kod primjerenosti, odnosno neprimjerenosti poze, viđali smo i gore stvari.