Je li ovo trenutak u kojem ćemo napokon saznati je li Khloe Kardashian trudna?

Foto: Screenshot Youtube, Instagram, X17/Guliver

ČINI se kako su starleti nagađanja o njezinoj trudnoći itekako u interesu.

Pogađate, radi se o 33-godišnjoj Khloe Kardashian koja posljednjih mjeseci privlači pozornost glasinama da očekuje svoje prvo dijete sa 7 godina mlađim košarkašem Tristanom Thompsonom.
 
 
To se isto šuška i za njezinu polusestru Kylie, no nijedna još uvijek nije pokazala trbuh, iako bi Khloe po glasinama trebala biti u 6. mjesecu trudnoće. O trudnoći mudro šute i ostali članovi reality obitelji jer budimo realni - to je im je odličan PR.
 
 
No u najnovijem teaseru za nove epizode showa "Keeping Up With The Kardashians" događa se velika i važna obavijest Khloe obitelji na jednom okupljanju koja je neke članove dovela do suza pa se odmah počelo nagađati da ćemo saznati pravu istinu.
 
 
"Zar nisi znala?" pita Kim mamu u najavi, dok Kourtney viče "O moj bože", a najbolja prijateljica Malika u suzama grli Khloe koja je viješću oduševila sve prisutne.
 
 
Ako je istina, Khloe je učinila odličan posao sa skrivanjem trbuha. Još ako k tome nadodamo činjenicu da paparazzi prate baš svaki njezin korak... Ako nije, Kardashianke su još jednom pokazale koliko su dobre manipulatorice.
 
Epizoda će biti emitirana tek 7. siječnja 2018. godine.