Jedina haljina koja vam treba želite li ove godine unaprijediti svoj stil

Foto: Instagram

NAPOKON nam je stiglo vrijeme lepršavih i romantičnih haljina.
 
Omiljeni proljetni odjevni komad većine žena i ovog se proljeća našao na vrhu liste najpoželjnijih, no cvjetne haljine pale su u drugi plan. Na njihovo mjesto zasjele su haljine u žutoj boji koje su bile hit i prošlog ljeta, dok vam ovog proljeća pomažu da svoj stil podignete na novu razinu.
 
 
Prošle godine za ovaj smo trend krivili Beyonce i njenu raskošnu žutu haljinu iz spota Hold Up te Emmu Stone koja je u žutoj haljinici "otplesala" do svog prvog Oskara za glavnu glumicu u filmu La La Land, dok ih ovog proljeća u modu vraća takozvana "generacija Z".
 
 
Pratite li redovito našu rubriku Moda i shopping, nije vam mogao promaknuti članak u kojem smo vam predstavili boju nove generacije koja će zamijeniti milenijski ružičastu, a riječ je o takozvanoj Gen Z žutoj.
 
 
Ipak, trend u haljinama nije ograničen samo za najpopularniju nijansu žute, već se nose i njene pastelne te zagasite oker varijante, dok je jarkožuta i dalje najlaskavija od njih. 
 
 
Žute haljine svoju modnu dominaciju sigurno će nastaviti i na ljeto jer u kombinaciji s preplanulim tenom izgledaju najbolje, a sigurni smo da će to razveseliti mnoge od vas koje su već prošlog ljeta nabavile jednu pa ove godine ne moraju trošiti.