Poklanjamo vam paket Yves Rocher proizvoda u vrijednosti od 500 kuna

Foto: Promo

JESTE li već imali priliku isprobati Yves Rocher proizvode za ljepotu?

Ovo je jedinstvena prilika, poklanjamo vam paket iznenađenja Yves Rocher proizvoda u vrijednosti 500,00 kuna, a svima poklanjamo 20% popusta na kompletan iznos košarice, uz promo kod B20, koji unosite prilikom kupnje u vašu košaricu. 
 
 
Više detalja pronađite na Yves Rocher stranici.
 
Postoje brandovi, koji se mijenjaju prema trendovima ili sezonama, a ima i onih koji ostaju vjerni svojim korijenima. Prije više od 50 godina, u srcu francuske provincije Bretanje, gospodin Yves Rocher osmislio je LJEPOTU IZ BILJAKA. Imao je viziju učiniti biljnu kozmetiku dostupnu svim ženama, bez iznimke. Danas više od 80 zemalja širom svijeta slijedi njegov put, njegujući poštovanje prema ženama i prirodi. I dan danas očuvali smo iste vrijednosti: prirodnost i dostupnost. 
 
 
Pozivamo vas da otkrijte svijet senzualnosti i jedinstvene obveze našeg branda, jer mi smo botaničari, uzgajivači, proizvođači i prodavači te na taj način kontroliramo sve faze nastanka naših proizvoda. Upravo to nam omogućuje da vam ponudimo puno novih proizvoda koji odgovaraju svim prohtjevima ljepote i uz to, s najvećim poštovanjem prema okolišu.
 
 
Svijet Yes Rochera je mjesto gdje možete biti sami s Ljepotom i Prirodom, mjesto gdje svakim danom ponovno otkrivate sebe.