Jednostavno i efektno: Frizuru Katarine Baban sigurno ćete poželjeti iskopirati

Foto: Marko Prpić/PIXSELL, Instagram

DOMAĆA glumica i zaljubljenica u modu koju trenutno imamo priliku gledati u showu Tvoje lice zvuči poznato oduševila nas je svojom frizurom. 
 
Katarina Baban na svojem Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se pohvalila super dugačkom pletenicom, odnosno takozvanom ribljom kosti koja joj je u trenu podarila glamurozan izgled i stoji joj fantastično.
 
 
Dozu glamura osigurale su joj i efektne viseće naušnice sa svjetlucavim kamenčićima koje su se pokazale kao savršen izbor za kombiniranje sa zalizanom kosom, a jako nam se dopao i Katarinin dramatični make-up.
 
Naravno, glumici kosa nije narasla preko noći i očigledno su u njenu dugačku pletenicu upletene i ekstenzije, no efekt će biti isti i na kraćoj kosi i ovo je definitivno frizura s kojom ne možete pogriješiti na svečanim događajima. 
 
A pohvale idu i Katarininoj metalik haljini koju je nosila sinoć na eventu u centru Zagreba i koju potpisuje ona sama jer, ako to slučajno još niste znali, glumica je i vrlo uspješna dizajnerica te je prošle godine pokrenula vlastiti modni brend Lilith.