Jelena Rozga i Ljupka Gojić su zaljubljene u isti, vrlo neobičan topić

Foto: Instagram

ASIMETRIČAN kroj ove kreacije osigurao im je sve poglede.

Nakon što je prije svega nekoliko dana pjevačica Jelena Rozga "odradila" modni dvoboj s Ellom Dvornik, kada su složile gotovo identične stajlinge, sada se sasvim slučajno našla u još jednoj stilskoj borbi. Ovog puta rame uz rame s bivšom manekenkom Ljupkom Gojić Mikić.

Naime, ove dvije ljubiteljice mode odabrale su identičan top u kojem ne možete proći neprimjetno. Riječ je o zanimljivoj kreaciji ukrašenoj vezom koji obožava čak i Pippa Middleton, a zbog prozračnosti materijala iznimno je popularan u ljetnim danima.

Osim toga, ovaj topić u boji lavande privlači poglede zahvaljujući svom asimetričnom kroju te neobičnoj kombinaciji izazovnog golog ramena i dugačkog rukava s druge strane. Struk je skriven ispod romantičnog volana, ali to ne umanjuje ženstvenost outfita u koji su domaće dame uklopile ovaj topić.

Jelena ga je kombinirala uz uske, klasične crne traperice, a sve je upotpunila jednostavnim crnim sandalama i večernjom torbicom te je tako složila odličan stajling za večernju šetnju Splitom.

Da ovaj topić može odlično funkcionirati i u dnevnim varijantama, potvrdila je zgodna Ljupka koja se odlučila za oversize look pa ga je kombinirala uz traperice sa širokim nogavicama koje ne pristaju baš svima.