Jelena Rozga najavila novi singl u dvije prekrasne haljine domaćeg brenda

Foto: Instagram, Promo

NIJE tajna da je pjevačica, kao i mnoge žene, velika ljubiteljica haljina u kojima je najčešće i viđamo.
 
No to ne znači da je njen stil dosadan, dapače, Jelena Rozga nas gotovo uvijek uspije iznova zadiviti svojim modnim odabirima koje najčešće potpisuju hrvatski dizajneri. Tako nas je sada oduševila u čak dvije potpuno različite, ali jednako fantastične haljine domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room kojima je na Instagramu najavila svoj novi singl.
 
 
Haljinu s okomitim crvenim i bijelim prugama, prozirnim dijelovima od tila te svjetlucavim aplikacijama u obliku kukaca, koju je odlično iskombinirala sa super visokim crnim čizmama, Jelena nosi u svom novom spotu za pjesmu Najbolji dan, kako je otkrila na Instagramu. Svoj novi singl na društvenoj mreži ispromovirala je u još jednoj upečatljivoj kreaciji spomenutog domaćeg dizajnerskog brenda.
 
 
Neonski narančasta nijansa možda i nije po svačijem ukusu, no Jeleni stoji savršeno, a moramo primijetiti i da ju je odlično iskombinirala sa žutim remenom u struku koji je učinio njenu raskošnu haljinu od tila puno laskavijom.
 
Ljubav između Jelene i eNVy rooma traje već dugo i pjevačica često na svečanim događajima nosi njihove haljine, a u nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih koje je nosila protekle godine.