Jennifer Aniston čestitala rođendan svom frizeru urnebesnom starom fotkom

Foto: Instagram

GLUMICA Jennifer Aniston desetljećima svoju kosu povjerava samo jednom čovjeku koji je zaslužan i za legendarnu "Rachel frizuru".

Riječ je o frizeru Chrisu McMillanu s kojim je Jennifer tijekom godina ostvarila i pravo prijateljstvo, što je potvrdila i svojom posljednjom objavom na Instagramu. Glumica je svojem frizeru čestitala rođendan uz staru zajedničku fotku sa seta serije "Prijatelji" na kojoj ima urnebesnu frizuru.

"Sretan rođendan Chrissy. Daleko smo dogurali, dragi", napisala je u opisu fotke na kojoj ima natapiranu i raščupanu kosu s voluminoznim šiškama koje vrište: "osamdesete". Ovaj look je Jennifer, odnosno Rachel, imala u epizodama serije u kojima su se prisjećali srednjoškolskih dana, dok je u "stvarnosti" taman tada imala svoju najpopularniju frizuru o kojoj je nedavno progovorila i za časopis People.

"Kad me ošišao (Chris) bila sam oduševljena, a onda sam shvatila da sama ne znam što napraviti s kosom. Nitko ju nije znao stilizirati kao Chris. Tada sam shvatila da je tako htio osigurati svoj posao", našalila se Aniston u intervjuu.