Jennifer Aniston zablistala u komadu koji žene njezinih godina izbjegavaju

Foto: Broad Image

GLUMICA Jennifer Aniston ovih dana vrijedno promovira svoju novu seriju "Good Morning America", koju je producirala zajedno s Reese Witherspoon i u kojoj obje glume.

Tako su nas ovog tjedna već oduševile u usklađenim i elegantnim izdanjima, a Jennifer je sad snimljena u komadu koji žene njezinih godina obično izbjegavaju.

Riječ je o mini haljini u bijeloj boji, tipičnom ljetnom i poprilično rizičnom komadu koji naglašava nedostatke. No 50-godišnja glumica s tim nema problema jer svojim izgledom prkosi godinama.

Jennifer je odabrala haljinu s plisiranim donjim dijelom koja je u struku pripijena te je sjajno naglasila njezinu besprijekornu figuru koju duguje redovitoj tjelovježbi, ali i strogom režimu prehrane o kojem više možete doznati OVDJE.

Stajling je upotpunila crnim sandalama s visokom potpeticom i prepoznatljivim crvenim potplatom dizajnera Christiana Louboutina te naočalama s ružičastim staklima.

A i ovoga puta se donekle uskladila s Reese koja je također nosila mini haljinu, ali puno jednostavnijeg kroja i u crvenoj boji te je na nogama nosila prekrasne bijele salonke s laskavim V-izrezom i tankim crnim remenjem oko gležnja.