Jessica Alba i Emily Ratajkowski na TikToku pokazale zavidne plesne pokrete

Foto: Instagram, Tik Tok

SLAVNI, baš poput svih ostalih, trenutno dane provode kod kuće i redovito na svojim društvenim mrežama pozivaju sljedbenike da naprave isto, a mnogi od njih se trude i drugima učiniti izolaciju zabavnijom.

Društvena mreža koja se ovih dana posebno istaknula kao jedna od najvećih zabavnih platformi je TikTok. Brojne zvijezde su se odlučile pridružiti relativno novoj društvenoj mreži na kojoj je trenutno najpopularnije objavljivati snimke plesa.

A slavne dame koje su posebno zadivile fanove svojim plesnim pokretima su glumica Jessica Alba i manekenka Emily Ratajkowski.

@jessicaalba

When you get Cringy at the end ... wait for it

♬ Over it Chinese New Year Remix by JohhnyG - kingvader

Jessica je objavila nekoliko snimki na kojima pleše s kćerima Haven i Honor, a osim što je pokazala odličan talent, očarala je obožavatelje i svojim isklesanim tijelom.

@jessicaalba

Me & Honorcita ##happyathome ##workoutathome ##funkytown -ended on a high note 👊🏽🏋🏽‍♀️💃🏽

♬ Funky Town - The Dance Queen Group

I Emily Ratajkowski je fanovima pružila pogled na svoje isklesane trbušnjake, a pokazala je i zanimljiv ples koji lako možete naučiti.

Još neke zvijezde koje su se istaknule svojim plesnim videima s TikToka su Jennifer Lopez, za koju smo već znali da zna plesati, no sada su joj se pridružili i njezin zaručnik Alex Rodriguez i njihova djeca, te Bella Hadid, koja se zabavila i s filtrima. Njihove snimke pogledajte u nastavku.

@jlo

When the whole fam agrees on a TikTok🥰

♬ Something New feat. Ty Dolla $ign - Wiz Khalifa