Jessica Alba ni u trudnoći ne odustaje od odličnih stylinga

Foto: Splash News 

LIJEPA glumica potvrdila je sredinom srpnja da čeka treće dijete.

Radi se o glumici Jessici Albi, jednoj od najljepših žena svijeta, koja je neodoljivom objavom na Instagramu prije mjesec dana otkrila kako sa suprugom Cashom Warrenom očekuje prinovu.
 
 
Podsjetimo, markantni redatelj i njegova prelijepa supruga upoznali su se davne 2004. godine, na setu filma "Fantastic Four", a vjenčanje je uslijedilo 2008. godine. Kćerkica Honor Marie rođena je iste godine, dok je Haven Garner stigla 2011. godine.
 
 
Za par se sve ove godine nije vezivao niti jedan skandal, a treća bebica stiže kao još jedna kruna njihove ljubavi. 
 
 
Jessica se ni u trudnoći ne odriče pomno izabranih stylinga, kao ni štikli, a jednu neodoljivu kreaciju nosila je na nedavnom spoju sa suprugom.
 
 
Lijepa glumica tako je izabrala usku i dugu crnu haljinu te sandale s debelom petom u istoj boji, a kombinaciju je u trenu podigla žutim kimonom - komadom koji je ranije ove godine doslovno zaludio žene diljem svijeta pa tako i Hrvatske, jer smo ih viđali doslovno svugdje, a viđamo ih još uvijek.
 
 
Jessica i inače voli duže crne haljine preko kojih često prebaci duge vestice ili kimono, no proteklih tjedana smo je viđali i u romantičnim haljinicama s volanima i otvorenih ramena koje su također vrlo popularne ove tople sezone.