J.Lo već 20 godina nosi isti model haljine koji na njoj ne izgleda toliko vulgarno

Foto: Getty

AKO je netko kraljica golišavih haljina, onda je to Jennifer.

Danas 48-godišnja latino diva Jennifer Lopez, iako u petom desetljeću, još uvijek se može pohvaliti zanosnom linijom pa na sebe može navući doslovno sve.
 
No nakon godina njezine prisutnosti na sceni, jedan od njezinih zaštitnih znakova, osim hoop naušnica, postale su i seksi haljine, prozirne, gole i uske koje zapravo više otkrivaju nego što skrivaju.
 
Sve je počelo davne 1998. godine kada je Jennifer počela koketirati s prozirnim haljinama, no one nisu bili ni približno provokativne koliko one koje je nosila kasnije.
 
2000. godine Jennifer je ispisala povijest kada je odjenula zelenu haljinu popularnog brenda Versace s dekolteom do pupka te se tako pojavila na dodjeli nagrada Grammy s tadašnjim dečkom, reperom Seanom Combsom.
 
 
Haljina se danas smatra jednom od pet najlegendarnijih u povijesti, a osim što je imala opasni dekolte bila je i prozirna.
 
U narednih gotovo 20 godina Jennifer ih je na glamuroznim crvenim tepisima nosila nebrojeno puta, a mi smo odlučile na jednom mjestu sakupiti njezina najbolja takva izdanja. Vama ostavljamo da sami prosudite kako joj ovakve seksi haljine stoje i biste li se usudili slijediti njezin primjer.
 
Billboard Latin Music, 2017.
 
 
Billboard Music Awards, 2015.
 
 
American Music Awards, 2015.
 

Met Gala, 2015.

Vanity Fair Oscar Party, 2015.

GLAAD Media Awards, 2014.

American Music Awards, 2014.

MTV Video Music Awards, 2014.

Zlatni globusi, 2013.

Billboard Music Awards, 2013.

Met Gala, 2013.

American Music Awards, 2011.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Jennifer Lopez, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Jennifer Lopez.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.