Još jedan seksualni skandal uključuje jednu od najseksi žena svijeta

Foto: Getty

SLAVNA manekenka poznata po bujnim oblinama odlučila je da više neće šutjeti.
 
Riječ je o 25-godišnjoj seks bombi Kate Upton, po mnogima jednoj od najljepših žena na svijetu koja je u intervjuu za časopis Time prvi put progovorila o svom neugodnom iskustvu sa snimanja kampanje za brend Guess, kada joj je bilo tek 18 godina. 
 
 
Kate je optužila suosnivača i kreativnog direktora brenda Paula Marciana za seksualno zlostavljanje i detaljno opisala što joj je tada radio:
 
"Iako sam se trudila izbjeći bilo kakav fizički kontakt s njim tijekom sastanka, on me stalno pipkao na vrlo agresivan i dominantan način, grabio za bedra i ruke, povlačio bliže k sebi, dirao mi grudi i vrat, mirisao me... Bila sam jako potresena, iznenađena i preplašena," ispričala je manekenka. 
 
 
Ovo su do sada najteže optužbe za seksualno uznemiravanje u modnoj industriji od kada je pokrenuta #MeToo kampanja na društvenim mrežama, s obzirom na to da se u centru skandala našao poznati brend i jedna od trenutno najslavnijih manekenki. 
 
Kate je Marciana prozvala i na Twitteru, što je potaknulo i neke druge njegove žrtve da javno progovore o svojim lošim iskustvima s direktorom Guessa. 
"Jako sam razočarana što je netko poput Paula Marciana i dalje glavni direktor ovog kultnog ženskog brenda", napisala je na društvenoj mreži.
 
Na Kateinu stranu stao je i poznati modni fotograf Yu Tsai koji je nekoliko puta snimao kampanje za Guess, no Marciano ih je oboje nazvao lažljivcima.
 
 
"Neću dopustiti da me netko blati i narušava moju reputaciju," rekao je Marciano za Time i dodao da su Kateine optužbe "potpuno lažne" i "besmislene" te da je pokrenuo istragu kojom će to i dokazati.