Još jedna Spajsica pokazala kako se odlično nosi s godinama i modom

Foto: Splash News, Giphy

U POSLJEDNJE vrijeme nije samo Victoria Beckham u centru pozornosti.

Spice Girls i danas se smatraju jednim od najpopularnijih ženskih bendova u povijesti pop glazbe, a činila ga je slavna petorka: Emma Bunton, Victoria Beckham, Melanie Brown, Geri Halliwell i Melanie Chisholm.
 
 
Iako cure odavno ne žare i pale svjetskim pozornicama, i dalje su u medijima, no svakako najeksponiranija među njima je Victoria Beckham, koja je u međuvremenu postala vrlo cijenjena dizajnerica.
 
No, i Mel B u posljednje je vrijeme punila stranice žutih časopisa, svojim burnim razvodom od supruga, a spominjala se droga, seks u troje, fizički obračuni itd. Preostala trojka - Mel C, Geri i Emma, najmanje su eksponirane pa svaka njihova pojava u javnosti izazove veliki interes.
 
 
Nedavno je plavokosa Emma pokazala da ju još uvijek možemo zvati "Baby" jer izgleda kao djevojčica, a da se odlično nosi s godinama, dokazala je sinoć i 45-godišnja Geri, koja se sada preziva Horner.
 
Uska crna haljinica, visoke čizme i duži crni blejzer, bili su njezin odabir za večeru s prijateljima, a crna je boja kojoj se brojne žene rado okreću u hladnijim mjesecima i koja svima odlično stoji te se s njom jednostavno ne može pogriješiti.
 
 
Još ako su u toj boji bezvremenski odjevni komadi koje nosi Geri, mjesta greškama nema.