Još jedno preloše izdanje pjevačice čiji stil varira od očajnog do odličnog

Foto: Splash, Instagram

IZGLEDA da je jučer njen stilist imao loš dan.
 
Drugo opravdanje za ovako loš styling ne pada nam na pamet, iako se radi o pjevačici čiji stil varira iz krajnosti u krajnost. Svojim outfitima često oduševi, no gotovo jednako često zapitamo se i je li joj stilist slijep. A riječ je o najslavnijoj članici bivšeg girl benda The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, koja je jučer viđena u poprilično kičastom izdanju.
 
 
Nakon finala britanskog X Factora, gdje je jedna od članica žirija, pjevačica se uputila na after party, a za tu prigodu odjenula je crni korzet, tajice sa svjetlucavim leopard uzorkom i preko svega prebacila šljokičasti crveni kimono.
 
 
Pripijeno, golišavo i blještavo izdanje pjevačice bilo je pretjerano u svakom pogledu i ovog nas puta nije impresionirala. Nicole je do sada puno puta dokazala da seksepilom zrači i kada je zakopčana do grla, pa joj ovakve kombinacije zaista ne trebaju, a sigurni smo da bi privukla poglede i s puno manje blještavila. Pjevačica je ovim samo potvrdila da njen stil svakodnevno varira, vjerojatno u skladu s raspoloženjem njenog stilista, jer ponekad izgleda fantastično, a ponekad nas od pogleda na nju zabole oči.