Još nas manje od mjesec dana dijeli od novih epizoda serije "How to get away with murder"

Foto: Instagram, Tumblr

POPULARNA serija "How to get with murder" na jesen se vraća s 3. sezonom!


U novim epizodama doznat ćemo kako će na Wesa utjecati spoznaja tko je njegov pravi otac te hoće li svi studenti i dalje "čuvati leđa" odvažnoj odvjetnici Annalise Keating.

Kako piše TV Insider, 3. sezona preskočit će ljeto pa ćemo glavne junake "uhvatiti" na početku druge godine studija prava, s istim problemima koje su imali i na kraju 2. sezone.

Studenti će biti uključeniji u slučajeve, a vidjet ćemo i kako će se snaći u sudnici.

Bolje ćemo upoznati i Franka kojeg se Annalise sada pokušava riješiti, a njihova kolegica Bonnie ponovno će se naći između dvije vatre.

Michaela i Asher i dalje će se viđati te pokušavati shvatiti gdje njihova veza vodi, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li se razviti romansa između Wesa i Laurel koji su se na kraju posljednje sezone poljubili.



Glumica Viola Davis koja igra glavnu ulogu, za E! je najavila otkrivanje velike misterije u 3. sezoni: "Stiže nova misterija i nećete morati dugo čekati da saznate o čemu se radi. Prva domino kockica ubila je Lilu i tada se sve počelo zakuhavati. A vodi do B što vodi do C i vjerojatno do D i to će biti najveća misterija do sada."

"Svaki put kad pročitam novi scenarij, pogotovo za novu sezonu, šokiram se.", dodala je Viola.

3. sezona serije "How to get away with murder" kreće 22.09.2016.