Još uvijek luduju za njim: Enriquea Iglesiasa zaluđena obožavateljica doslovno zaskočila na koncertu

Foto: Screenshot Youtube, Instagram
 
NEĆEMO ju kriviti.
 
Unatoč godinama kojima hara glazbenom scenom, 41-godišnji latino zavodnik Enrique Iglesias još uvijek baca obožavateljice diljem svijeta u trans.
 
To je još jednom pokazao u Azerbajdžanu, gdje je nastupio u glavnom gradu Bakuu, u sklopu svoje svjetske "Sex and Love" turneje, gdje ga je tijekom koncerta zaskočila zaluđena obožavateljica i to doslovno.

Histerična brineta dodatno je bila ohrabrena uzbuđenim vrištanjem ostalih obožavateljica, no Enrique je čitavo vrijeme bio vrlo miran, dok skupina redara nije skinula dotičnu s njega te ju udaljila s pozornice,a za to im je trebalo prilično vremena, obzirom da se zaluđena obožavateljica jednostavno nije dala smesti pa je na Enriquea skočila čak nekoliko puta.
 
 
Iako vjerujemo kako pjevaču itekako laska da je još uvijek jednako popularan među pripadnicama ljepšeg spola, kao i u mlađim danima, ne znamo što o ovakvim upadicama misli njegova dugogodišnja djevojka Anna Kournikova, koja je nedavno podijelila jednu od rijetkih zajedničkih slika na Instagramu te pokazala kako se par voli i nakon 15 godina ljubavi.
 
 
Podsjetimo, plavokosa Ruskinja upoznala je pjevača kasne 2001. godine, kada se pojavila u spotu za njegovu pjesmu "Escape". Šuškalo se i kako se par vjenčao, no glasine naravno nikada nisu potvrđene. Tijekom 2013. i 2014. godine, zadnji se put šuškalo i o prekidu, jer Anna navodno tada još uvijek nije upoznala njegovog slavnog oca Julija.
 
No, čini se kako za slavnog latino pjevača doista postoji samo jedna...