Kad sljedeći put nekoj ženi kažete da nešto ne može, sjetite se ovih naslovnica

Foto: Instagram, Vogue

PRIJE nekoliko dana Kim se na Instagramu pohvalila novom Vogue naslovnicom.


Iako nema ničeg čudnog u tome da svjetski poznata zvijezda krasi naslovnicu svjetski poznatog časopisa, kada je u pitanju Kim, baš uvijek se lome koplja.



Sve je počelo 2014. godine kada je urednica američkog izdanja Voguea, Anna Wintour, na naslovnicu stavila Kim u vjenčanici sa suprugom Kanyeom Westom.



U prilog tome koliko je čitatelja bilo protiv te naslovnice, dovoljno je govorila činjenica kako su neki prognozirali kraj legendarne urednice, no ona je tada još jednom pokazala kako ju ništa ne može slomiti, a kamoli jedna naslovnica.



Ona je godinama u intervjuima isticala kako joj je ova naslovnica velika želja, no tada je mogla stati u red s brojnim slavnim damama i manekenkama koje su željele isto. No, dotična je godinama vjerno gradila svoj brend pa je od asistentice Paris Hilton, reality zvijezde te vlasnice kućnog porno uratka postala poduzetnica od koje bi mogli puno toga naučiti, a prva i najvažnija lekcija glasi: baš nikada ne odustajte od svojih snova, jer bi vam se mogli ostvariti!

Kim je tako od 2014. godine osvanula na još sedam Vogue naslovnica u 6 različitih zemalja, a posljednja koju je ukrasila pripada onom tajvanskom na kojoj starleta izgleda baš onako kakva je: moćna.

Radi se o beauty izdanju slavnog časopisa, a svojim se uspjehom Kim odmah pohvalila na društvenim mrežama. I mi bi se da smo na njezinom mjestu...