Kada god Ana Gruica zablista, znamo da nosi ovaj splitski brend

Foto: Instagram

LJUBAV između glumice i ovog modnog brenda traje već dugo.
 
Svaki put kada zablista, znamo da nosi Arileo čije komade Ana Gruica bira za gotovo sve svečane prilike. Iza imena Arileo stoje Marija i Jurica Pirić, bračni i poslovni par koji surađuje još od studentskih dana u Milanu. Arileo su osnovali 2003. godine po povratku iz Italije i od tada djeluju u Splitu. Na ovogodišnjem FASHION.HR-u tako su obilježili 15. obljetnicu rada, a Gruica, očekivano, nije propustila reviju i za tu je priliku odabrala zanimljivu kreaciju s njihovim potpisom.
 
 
Ana je uskočila u smaragdno zeleni, plisirani kaftan s orijentalnim uzorkom koji je odlično iskombinirala s neprimjetnim "nude" salonkama, a u backstageu je imala priliku isprobati i vintage haljinu splitskog brenda, kojom se također pohvalila na Instagramu.
 
 
Uska crna baršunasta haljina s naglašenim ramenima i prozirnim dijelovima zgodnoj glumici stoji očekivano dobro, a Ana je možda i najbolja ambasadorica splitskog brenda u čijim nas je kreacijama do sada oduševila već puno puta. Najbolje od njih izdvojili smo u nastavku: