Kada ste prirodno lijepi kao ona, onda vam ne treba šminka ni za odlazak na Tjedan mode

Foto: Splash, Instagram

MILANO su proteklih dana okupirale poznate face iz modnog svijeta.
 
Talijanska modna metropola bila je treće odredište za sve koji su i ove veljače pratili uživo prestižne Tjedne mode, a u moru slavnih trendseterica, modela, dizajnera i drugih poznatih fashionistica koji su okupirali Milano, nije se bilo lako istaknuti. No jednoj slavnoj dami to je pošlo za rukom, iako je bila od glave do pete odjevena u crno i bez trunke make-upa.
 
 
Kada ste top model, poput izraelske ljepotice Bar Refaeli, onda vam ne trebaju nikakvi trikovi da biste skrenuli pažnju na sebe i zasjenili gomilu koja se na razne načine trudi istaknuti u masi. A osim što nije imala ni trunke šminke, nije zaigrala ni na kartu svog savršenog isklesanog tijela te ga je potpuno sakrila ispod širokog crnog kombinezona i predimenzioniranog sakoa.
 
 
A iako je bila u crnini, njen odličan izbor nakita učinio je u trenu cijelu kombinaciju zanimljivijom. Naušnice su ove sezone top modni dodatak, a pogotovo ovakve upečatljive kakve nosi lijepa Bar.
 
 
32-godišnja Izraelka poznata je i kao bivša djevojka Leonarda DiCaprija, s danas je u braku s izraelskim poduzetnikom Adijem Ezrom koji je od nje stariji deset godina i s kojim ima dvoje djece. Na Instagramu često objavljuje selfieje bez šminke i očito se ne boji pokazati sve svoje "nepravilnosti", što je jako pohvalno i inspirativno. Njoj stoje čak i podočnjaci, ah...