Kakav komad! Iva Radić izgleda sjajno u minici i kaubojskim čizmama

Foto: John Pavlish

IAKO se već dugi niz godina ne bavi manekenstvom, Iva Radić se i dalje može pohvaliti besprijekornom manekenskom linijom. Njezini najbolji aduti definitivno su dugačke i vitke noge, kojima je ukrala sve poglede i na jednom eventu koji se za vikend održao u Splitu. 

Iva je za tu prigodu obukla traper minicu, komad koji je u modi svakog ljeta i uvijek je sjajan izbor za noćni provod. A mini suknju od tamnog trapera i s poderanim rubovima hrabro je iskombinirala s čizmama, i to ne bilo kakvim, već kaubojskim i u bijeloj boji.

Rizična kombinacija suknjice i čizama za zgodnu Ivu je bila siguran izbor, dok za mnoge spoj ova dva komada ne bi bio nimalo laskav. A iako to nije tipična ljetna obuća, kaubojske čizme su ovog, kao i prošlog ljeta, popularne među slavnim trendsetericama, kako stranima, tako i domaćima, pa je Iva i u ovom izdanju ostala u koraku s trendovima.

Da budno prati modu, potvrdila je i odabirom trendi asimetrične bluze s jednim rukavom, dok je bezvremenska torbica s prepoznatljivim logom modne kuće Louis Vuitton dala cijelom njenom stajlingu dašak luksuza.