Kako je španjolska kraljica sinoć haljinom pokazala zube dosadnoj tradiciji

Foto: Splash News, Getty 

ONA je jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, a ne samo na kraljevskom dvoru.
 
Naravno, radi se o španjolskoj kraljici Letiziji čiji stil pratimo odavno, a zgodna kraljica često kombinira dizajnerske i high-street komade, najviše iz Zare kojoj je Španjolska matična zemlja.
 
 
Letizia je baš uvijek dotjerana od glave do pete, a njezin je stil prije svega elegantan. Ništa drugačije nije bilo niti sinoć na 34. dodjeli novinarskih nagrada u Madridu na kojoj je zasjala u bijeloj razigranoj haljinici s crnim naramenicama.
 
 
No ono što je privuklo najviše pažnje kod haljine na katove bila je njezina dužina, odnosno činjenica da je haljinica bila iznad koljena, što se rijetko viđa na kraljevskim dvorima, no Letizia je još jednom pokazala kako ima hrabrosti prkositi tradiciji i zastarjelim pravilima.
 
 
Unatoč činjenici da se radilo o službenom pojavljivanju, Letizia je izgledala fantastično, iako su mnogi ostali zapanjeni modnim odabirom koji simbolično potpisuje španjolska dizajnerica Terese Helbig još davne 2008. godine.
 
 
Besprijekorni make-up, crna clutch torbica i crne elegantne špic štikle bile su "točka na i" ovog zanimljivog kraljevskog stylinga.