Kako savršeno uklopiti kožnu jaknu u svaki jesenski outfit

Foto: Instagram

JESEN nam je pred vratima, a to znači da se vraća i dobra stara kožna jakna.

Ovaj odjevni komad nikada ne izlazi iz mode, a savršeno se uklapa u svaku jednostavnu ili slojevitu odjevnu kombinaciju. Sljedećim primjerima odlučili smo vam dati još nekoliko ideja kako ovaj must-have jesenski komad stilizirati na najbolji mogući način.

1. Prebačena preko midi haljine zanimljivog uzorka

Nema tih suprotnosti koje se bolje slažu od romantične haljine i kožne jakne. Kako biste ženstvenoj kombinaciji dali pravi rokerski zaokret, predlažemo vam da nemarno prebacite kožnu jaknu preko ramena. 

 

2. Kožna jakna s izvezenim detaljima

Ako vam je klasika dosadila i želite investirati u novu kožnu jaknu za nadolazeću sezonu, predlažemo vam da se odlučite za onu s izvezenim detaljima koji ponovno na savršen način spajaju romantiku i stroge krojeve.

 

3. Kombinacija sa životinjskim printom

Kožna jakna sjajno pristaje uz bilo koji životinjski uzorak. Ako se odlučite kombinirati je uz majicu sa životinjskim printom, predlažemo vam da ostatak odjevnih komada i modnih dodataka odaberete u što neutralnijim bojama i jednostavnijim krojevima. 

 

4. Točkice, torba bež boje i kožna jakna

Uvijek trendi i nepogrešiva kombinacija i to za svaku priliku. 

 

5. Crno-srebrna kombinacija

Savršena kombinacija za izlaske: kožna jakna, crna majica, srebrna suknjica i otkačene srebrne čizmice. Nema šanse da prođete neopaženo. 

 

6. Sportski chic

Ako nemate vremena za pomno biranje outfita, odjenite sportsku majicu, crne hlače i kožnu jaknu. Ako ipak želite dodati barem malo boje, turban ili traka za kosu odličan su odabir. 

 

7. Kožna jakna u boji

Ako vam je dosadila crna kožna jakna, nikako nećete pogriješiti ni s kožnom jaknom u boji. Pastelne boje su vrlo trendi, a izuzetno lako se kombiniraju. 

 

8. Boje i prugice

Crno-crvena kožna jakna, neutralne prugice i dobar par poderanih trapki? Kombinacija za čistu peticu!

 

9. Kožna jakna i kaput 

Iako se mnogi zgražaju na pomisao nošenja dviju jakni istovremeno, kada dođu pravi zimski dani, ova kombinacija bit će pun pogodak! 

 

10. Elegancija uz palazzo hlače

Za kraj smo ostavili jednu od nama omiljenih kombinacija koja izgleda vrlo damski, a istovremeno je nevjerojatno udobna.