Kaley Cuoco iznenadila rijetkom pojavom na crvenom tepihu, kao i izborom pratnje

Foto: X17

GLUMICA Kaley Cuoco rijetko posjećuje svečane holivudske događaje pa svaki put kad se pojavi na crvenom tepihu privuče veliku pažnju javnosti.

No na premijeri komedije "Between Two Ferns: The Movie in Hollywood" pažnju s nje skrenula je njezina pratnja.

33-godišnja zvijezda serije "Teorija velikog praska" sa sobom je povela svoju tri godine mlađu sestru Brianu koja je također glumica i koja joj, unatoč crnoj kosi, zbilja jako sliči. No lijepe sestre nisu igrale na kartu sličnosti, već su složile potpuno drugačije outfite. 

Kaley je nosila dugačku retro haljinu u stilu sedamdesetih s visokim ovratnikom, gumbima i napuhanim rukavima. Look je upotpunila crnim štiklama od imitacije aligatorske kože i clutch torbicom na kojoj je zlatnim slovima ispisano "Mrs. Cook", odnosno gospođa Cook, što je njezino vjenčano prezime. Kosu je raspustila i lagano uvila te je napravila razdjeljak po sredini.

Briana je, za razliku od sestre, podigla kosu s lica i svezala ju u visoki konjski rep, a nosila je poluprozirnu  majicu, uske hlače i kožne čizme, sve u crnoj boji te je crnilo razbila predimenzioniranim kariranim sivim sakoom.