Kanye West fotkom okončao glasine o svađi s Beyonce i Jay-Z-jem

Foto: Getty Images, Instagram

OSIM ako ste proteklih godina živjeli u špilji, nisu vam mogle promaknuti glasine o svađi između nekoć velikih prijatelja i suradnika repera Jay-Z-ja, odnosno Shawna Cartera, i Kanyea Westa za koju su navodno krive njihove supruge, točnije Beyonce.

Naime, već godinama se šuška da Beyonce izbjegava druženje s Kanyeom otkako je u njegov život ušla Kim Kardashian, za koju pjevačica smatra da nije dovoljno talentirana i uspješna da bi bila u njenom društvu.

Glasine o njihovoj svađi dodatno su se rasplamsale nakon što se Beyonce i Jay-Z nisu pojavili na vjenčanju Kenye i Kim 2014. godine, već su im samo poslali čestitku, dok su istovremeno na društvenim mrežama objavili fotke s obiteljskog odmora. Kanye je u jednom intervjuu prokomentirao kako ga je to pogodilo.

No čini se da između obitelji West i Carter netrpeljivosti više nema, ako ih je ikada uopće bilo. Kanye West jučer je na svojem Instagramu objavio fotku Beyonce i Jay-Z-ja i u opisu napisao "obitelj".

Par na fotki pozira zagrljen na stražnjem sjedištu limuzine. Beyonce nosi bež kompletić s topićem i suknjom te prozirne natikače brenda Public Desire koje, kako navodi američki Vogue, jako podsjećaju na cipele iz Kanyeove nove kolekcije pa je iznenađujuće da repera i dizajnera nije naljutio njen izbor obuće. Jay-Z je u ležernom sportskom izdanju sa šiltericom na glavi, a na fotki oboje izgledaju zaljubljeno i sretno.