Kardashianka izašla iz kuće samo u najlonkama

Foto: Splash
 
REALITY zvijezda ovih dana ne prestaje šokirati svojim modnim odabirima.
 
Nakon što se na njujorškom Tjednu mode pojavila u lateksu, a zatim i u haljini koja je jedva prekrila njene adute, Kim je na dodjelu Daily Front Row nagrada došla u još jednom izdanju koje ne ostavlja puno prostora mašti. 
 
 
Reality zvijezda odlučila je da i najlonke mogu glumiti hlače, a kroz prozirni komad jasno su se vidjele njene gaćice. Gornji dio outfita činio je tek minijaturni crni top, a jedini pravi odjevni komad koji je Kim imala na sebi bila je kožna jakna koja je taktički prekrila njenu stražnjicu. 
 
 
Sve u svemu, Kim je izgledala kao da je izašla iz kuće usred spremanja i nije stigla obući odjeću preko donjeg rublja.  
 
 
Kardashianka je na događaj došla kao podrška svojoj mlađoj sestri Kendall kojoj je dodijeljena laskava titula modne ikone desetljeća. Kendall je za dodjelu nagrada obukla glamuroznu crnu haljinu sa šlepom od tila, talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija. 
 
 
Podršku svojoj kćeri došla je pružiti i ponosna mama Kris, koja se na dodjeli pojavila u pripijenoj cvjetnoj haljini i otkrila bujni dekolte. Društvo joj ovog puta ipak nije pravio njen mlađahni dečko, već bivši suprug njene najstarije kćeri Kourtney Kardashian, Scott Disick.