Kardashian-West: Ljubav koja je počela iz prijateljstva i dok je ona još bila u braku

Foto: Instagram, X17/Online

OBITELJ Kardashian-West prvi je put pozirala u punom sastavu. 

Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West u siječnju ove godine postali su roditelji djevojčice Chicago koju im je rodila surogat majka.
 
 
To je paru treće dijete, a osim Chicago, tu su i kćerkica North te sinčić Saint koji su rođeni 2013., odnosno 2015. godine.
 
 
A sve veća obitelj sada je prvi put pozirala zajedno u prirodi te moramo priznati da su doista neodoljivi, iako je Kim tradicionalno ukrala svu pažnju, a mnogi su se složili kako joj ponovno smeđa kosa stoji odlično nakon niza uspješnih i manje uspješnih eksperimenata na glavi.
 
 
I uska haljina u boji leda bila je pun pogodak jer je istaknula njezine obline na primjeren način, a svi znamo koliko starleta voli biti loše i neprimjereno odjevena. Reper je tradicionalno ozbiljan na slici, a dokazao je i kako još uvijek ne misli odustati od zblajhane kose. Dok Chicago spava, a Saint gleda u stranu, najstarija North spremno je pozirala s dva podignuta prsta te velikim osmijehom na licu pa je još jednom bilo jasno kako je rođena nova zvijezda u obitelji.
 
 
"Mislim da doista ne razumijete koliko je teško snimiti obiteljsku fotografiju. Ovo je sve što smo uspjeli snimiti prije nego je troje djece počelo plakati. Mislim da sam i ja proplakala", našalila se starleta pored slike.
 
 
Podsjetimo, Kim i Kanye bili su godinama prijatelji prije nego su započeli svoju vezu u travnju 2012. godine dok je ona još službeno bila u braku s NBA košarkašem Krisom Humphriesom s kojim je izdržala svega 72 dana, a kasnije je priznala kako je već na medenom mjesecu znala kako to jednostavno neće uspjeti.
 
 
Reper je Kim zaprosio pred obitelji i prijateljima na proslavi njezinog 33. rođendana na stadionu na koji je doveo i orkestar te organizirao raskošni vatromet, a bajkovito vjenčanje održano je u talijanskoj Firenci. Kim je za vjenčanje odjenuo Riccardo Tisci, a njezina prelijepa vjenčanica te zid od cvijeća ostat će itekako upamćeni.

 
 
Ovo je reperu prvi, a njoj treći brak.