Karlie Kloss otkrila zašto je napustila Victoria's Secret

Foto: Cover Images, Broad Image

MANEKENKA Karlie Kloss nekoć je bila jedno od najpoznatijih lica Victoria's Secreta. 

Njezino zlatno doba poklopilo se s najuspješnijim razdobljem brenda, periodom od 2012. do 2014. godine, kada je Karlie odlučila "skinuti krila" i pozdraviti se sa statusom anđelice. 

Iako je tada tvrdila da je to učinila zbog previše obveza na fakultetu, u nedavnom intervjuu za Vogue otkrila je i dublju priču koja stoji iza njezinog odlaska. 

Naime, Kloss je u to doba na fakultetu učila o teoriji feminizma, što ju je ponukalo da razmisli o tome kosi li se to s njezinom rezidencijom u Victoria's Secretu. 

"Razlog zbog kojeg sam prestala raditi s Victoria's Secretom je zato što sam smatrala da to nije slika onog što ja jesam i da to nije poruka koju želim poslati mladim ženama diljem svijeta o tome što lijepo zapravo znači."

Iako je Ed Razek, direktor marketinga ovog brenda, izjavio da misli sve najbolje o Kloss te da će "ona za njega uvijek biti anđelica" te unatoč tome što je 2017. godine Kloss nosila njihovu reviju, ona je izjavila da se baš nikad ne bi vratila u njihovu stalnu postavu. 

U istom intervjuu je prokomentirala i svoj prelazak na judaizam te otkrila da su joj mnogi rekli kako to i nije baš feministički potez jer je to napravila zbog svog supruga. Ipak, ona tvrdi da su je snaga i volja koje je uložila u čitav proces učinili znatno jačom osobom i da će se uvijek smatrati snažnom i neovisnom ženom bez obzira na vjeru ili bilo što drugo.