Kate i Meghan na Wimbledonu navijaju za Serenu Williams, koja je bolje obučena?

Foto: Getty Images

DANAS u Londonu žene igraju finale Wimbledona u kojem će zaigrati Angelique Kerber i Serena Williams. Serenu na svim njezinim turnirima prati puno poznatih, a ovaj put pratit će je i prijateljica Meghan Markle.

Meghan je stigla na Wimbledon skupa s Kate Middleton te će njih dvije bodriti Serenu na putu do još jednog naslova u finalu.

Meghan se pojavila obučena u duge bijele hlače i košulju s bijelo plavim prugicama. Kosu je digla u visoku punđu dok su joj dva pramena uokvirila kosu.

Kate se pak pojavila u bijeloj haljini zanimljivog uzorka. Haljina seže malo preko koljena, ima kratke rukave, a nabori na struku laskaju figuri. Usto je Kate nosila puštenu kosu te malo nakita.

Kate i Meghan su se smjestile na svoja mjesta gdje su ih fotografi snimali, a vidimo kako je Meghan, kako to često radi zavrnula rukave na košulji, a čini se kako se pripremila i za sunce jer je ponijela bijeli šešir.

Nama obje izgledaju odlično, ali vi možete pogledati fotografije i video njihovog dolaska na Wimbledon i u anketi ispod glasati čiji styling vam se više sviđa, Katein ili Meghanin.