Kate i William se nikad u javnosti nisu ponašali kao tijekom posjeta Irskoj

Foto: EPA-EFE, Cover Images, Getty Images

KATE Middleton i princ William žive vrlo javan život, no rijetko u javnosti pokazuju nježnost jedno prema drugom.

No čini se da ih je njihovo posljednje zajedničko putovanje vratilo u takozvanu fazu medenog mjeseca. Kraljevski par trenutno je u službenom posjetu Irskoj gdje su imali nekoliko za njih netipično romantičnih trenutaka koji su i zabilježeni kamerom.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Drugi dan posjeta Irskoj Kate i William iskoristili su za šetnju uz klifove u gradiću Howth blizu Dublina tijekom koje su se držali za ruke te zagrljeni uživali u pogledu što je posebno oduševilo javnost, piše časopis People.

A da su opušteniji nego ikad, potvrđuju i fotke snimljene dan prije, tijekom posjeta pivnici Guinness na kojima Kate uživa u crnom pivu, kao i one s trećeg dana turneje tijekom posjeta Galwayu, gdje je princ William u poznatoj art deco zgradi Tribeton pokazao svoje žonglerske vještine.

Zadnji dan turneje proveli su u Dublinu gdje su ponovo izmjenjivali dodire u javnosti, a zatim su s djecom iz sportske udruge Gaelic u Dublinu zaigrali hurling (irski sport) i nogomet te su se, ako je suditi prema njihovim izrazima lica, također nastavili sjajno zabavljati.