Kate Middleton besprijekoran jesenski outfit upotpunila torbom od 25 tisuća kuna

Foto: Cover Images

IAKO slovi za najštedljiviju članicu kraljevske obitelji jer često ponavlja outfite i neke odjevne komade nosi godinama, Kate Middleton tu i tamo si priušti i nešto novo, a njezin posljednji šoping ulov je torbica od 3000 funti, što je gotovo 25 tisuća kuna.

Radi se o Chanelovoj torbici koju krase zlatna ručka i kopča iste boje u obliku logotipa luksuzne modne kuće koju je Kate sjajno uklopila u svoj posljednji stajling za događaj u londonskom prirodoslovnom muzeju.

Skupu torbicu bojom je uskladila s pletenom dolčevitom i cipelama, a stajling je upotpunila elegantnim maslinastozelenim culotte hlačama s crtom. 

Uski džemperić koji je uvukla u hlače naglasio je njezin uski struk dok su hlače tričetvrt dužine otkrile najtanji dio njezinih nogu, odnosno gležnjeve i, u kombinaciji s visokim petama učinile njezinu figuru naizgled vitkijom pa je ovo odjevna formula koju se definitivno isplati kopirati. 

Usto su i svi komadi koje nosi basic i svaka bi ih žena koja prati modu trebala imati u ormaru, a Kate je pogodila i s bojama jer su zagasite nijanse idealne za jesen.