Kate od akcije: Simpatična vojvotkinja pojavila se u tenisicama prvi puta u javnosti

Foto: Guliver/Getty, Splash

NEMA toga što simpatična vojvotkinja Kate ne želi ili ne može učiniti kada je predstavljanje novih sportskih ili humanitarnih akcija u pitanju.

Uvijek elegantna Kate do sada je više puta demonstrirala kako razne sportove bez problema može odigrati u cipelama s platformom, no jučer je iznenadila Britance prvim javnim istupom u tenisicama.

Majka malog Georgea i princeze Charlotte ovih dana predstavlja dva nova projekta vezana za plovidbu pa je odlučila i sama se malo provozati.

Uvijek spremna na akciju, Kate je uskočila u zaštitno odijelo i na noge navukla tenisice te se veselo pridružila članovima ovog projekta.

Za prvo prikazivanje u sportivo varijanti, Kate je odabrala niske crne tenisice sa zgodnim tirkiznim vezicama, koje je kasnije nosila uz crne traperice i crnu vestu.

Prije ove avanture, na predstavljanju novih nautičkih akcija Kate se pojavila u predivnom mornarskom kompletiću. Uz tamnoplavu suknju s faldama i zlatnim gumbima obukla je pripadajuću bijelu bluzu, a na noge je obula elegantne tamnoplave sandale od brušene kože.