Kate Upton fotografijom na kojoj ne sliči na sebe posvađala fanove: "Fotošop!"

Foto: Instagram

KATE Upton je poznata po svojim raskošnim oblinama pa su se mnogi šokirali kada su vidjeli fotografiju koju je objavila. Iako je jasno napisala da je riječ o fotografiji koja nije sada nastala, mnogi su tu informaciju predvidjeli i zabrinuli se zbog njenog izgleda. Štoviše, izbio je pravi rat među obožavateljima.

Između ostalog, ona se proslavila i snimajući brojne kampanje za oskudne kupaće kostime i donje rublje, u kojima su njene obline uvijek bile u prvom planu, što ovog puta nije baš slučaj.

Naime, Kate je još 2013. godine pozirala za Vogue i upravo je tada nastala i sporna fotografija. Na njoj je glumica i model odjevena u jednodijelni kupaći kostim, nosi sunčane naočale i ima loptu u rukama, a mnogi su primijetili da nema njenih prepoznatljivih oblina pa su zaključili kako je riječ o fotošopu.

"Gdje ti je nestala raskoš?" pitao ju je jedan obožavatelj

"Molim te, Kate! Ovo je nevjerojatno fotošopirano!" poručio joj je drugi.

"Jako neprofesionalan fotošop", složio se treći.

Ipak, čini se da je svima promaknula informacija da je fotografija nastala prije čak šest godina pa je bilo i onih koji su se zabrinuli jer je "Kate previše smršavjela nakon rođenja djeteta" te joj poručili "da se najede".